Få offerter och beställ CNC-bearbetade metalldelar på ett mer effektivt sätt

Att tillverka delar har varit en tidskrävande process under lång tid. Med Xometrys verktyg kan du nu få en gratis offert online på några sekunder och omedelbart få tillgång till världens största tillverkningskapacitet.

En game changer inom specialtillverkning

Med efterfrågan på specialtillverkning ökar, Xometry driver en revolutionerande onlineplattform som ger omedelbara offerter på bara några få klick. Säg adjö till veckors väntan på en offert för dina CNC-bearbetningsprojekt tack vare detta verktyg. Xometry har minskat ledtiden från förfrågan till leverans till så lite som tio dagar.

När dina CAD-filer har importerats till plattformen börjar det omedelbara offertverktyget att köras och beräkna tillverknings- och leveranskostnaderna för ditt projekt inom 30 sekunder. Sedan får du tillgång till världens största produktionskapacitet för CNC-bearbetning, 3D-printning, plåttillverkning, formsprutning, vakuumgjutning, pressgjutning och formpressning.

Med ett nätverk av över 2000 tillverkningspartners över hela Europa kan Xometry tillhandahålla CNC-bearbetningstjänster för alla komplexiteter av arbete, från prototypframställning till massproduktion. Även om ledtiderna är en av Xometrys styrkor, så är kvaliteten av största vikt hos verksamheten. Därför genomgår varje partner en strikt kvalificeringsprocess innan de får gå med i Xometry-nätverket.

Få en omedelbar offert i 3 steg

Steg 1 - Importera dina CAD-filer till den säkra plattformen (my.xometry.eu/quote). Flera designs för olika delar kan importeras samtidigt för att producera en enda offert. På mindre än en minut visas en detaljerad kostnadsuppskattning på skärmen.

Steg 2 - Välj först den CNC-bearbetningsprocess du behöver (svarvning, fräsning, borrning). Du kan välja mellan över 45 material, både metaller (aluminium, stål, rostfritt stål, titan, koppar) och polymerer (PP, PC, POM, PEEK, Nylon, etc.), och från ett brett utbud av ytbehandlingar och certifieringar.

Steg 3 – När du har valt de alternativ som krävs är allt du behöver göra att bekräfta beställningen och betala för den på den säkra betalningsplattformen. Din design kommer att analyseras av ett team av ingenjörer, och din förfrågan kommer att skickas till den mest lämpliga leverantören, både vad gäller kostnad och kvalitet.

I varje skede av tillverkningsprocessen, från offert till leverans av delar, är du i kontakt med Xometry-teamet och får meddelanden vid varje ny fas av projektet.

bild
Exempel på CNC-bearbetade delar tillverkade av Xometry.

Ett verktyg skapat av ingenjörer, för ingenjörer

Xometrys omedelbara offertverktyg är till stor hjälp för ingenjörer och produktdesigners som letar efter en pålitlig partner för att ge uppskattningar för olika delar och prototyper, men också för att spara tid. Xometrys prissättnings- och inköpsalgoritm korsrefererar tusentals databitar på några sekunder för att ge användaren den mest konkurrenskraftiga offerten som möjligt.

Xometry erbjuder också massor av praktisk information på sin webbplats och på sin omedelbara offertplattform: beskrivningar av de olika CNC-bearbetningsprocesserna, misstag att undvika när man skapar konstruktioner, hur man kan minska kostnaderna för tillverkning av bearbetade delar och beskrivningar av de olika tillgängliga materialen. Oavsett dina behov kan du hitta användbart innehåll som hjälper dig på din tillverkningsresa.