Ny vd på Sigma Civil

Foto: Tyréns

Sigma Civil rekryterar Anders Dannqvist som ny vd från och med 1 september 2018. Anders kommer senast från Tyréns där han arbetat som affärsområdeschef.

Sigma Civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur, byggprojektering och projektledning. Bolaget startades för 5 år sedan och har i dag över 130 anställda.

– Sigma Civil är ett fräscht tillskott på marknaden för samhällskonsulter och har etablerat sig som ett utmanande och nytänkande attraktivt alternativ till kunderna. Det skall bli otroligt spännande att vara med och ta bolaget till nästa nivå, säger Anders Dannqvist.

Jonas Wållberg, som varit vd sedan 2014 då Sigma Civil startades, kommer finnas kvar inom bolaget i en rådgivande roll som vice ordförande i styrelsen.

– Sigma Civil har vuxit starkt och har kommit en bra bit i utvecklingen. Det är nu dags för nästa steg och därför naturligt med byte av ledning. Jag är mycket glad för att ha fått Anders ombord, säger Dan Olofsson – grundare av Sigma Group och styrelseledamot i Sigma Civil.