Öka produktionen av CNC-bearbetade delar med tillverkning on-demand

Det har länge varit en tidskrävande process att tillverka delar. Med Xometrys omedelbara offertverktyg kan du nu få en gratis offert online på några sekunder och direkt åtkomst till världens största tillverkningsresurser för alla CNC-bearbetningsprojekt.

Revolutionerande för anpassad tillverkning

Med den ökade efterfrågan på anpassad tillverkning driver Xometry en revolutionerande onlineplattform som tillhandahåller omedelbara offerter med bara några klick. Säg hejdå till att vänta i veckor för att få en offert för ditt CNC-bearbetningsprojekt: tack vare det här verktyget har Xometry minskat ledtiderna från offertförfrågan till leverans till bara tio dagar.

När dina CAD-filer har importerats till plattformen börjar det omedelbara offertverktyget att beräkna kostnaderna för tillverkningen och leveransen för ditt projekt inom 30 sekunder. Sedan har du åtkomst till världens största produktionsresurser för CNC-bearbetning, 3D-utskrift, plåttillverkning och formsprutning.

Med ett nätverk som innehåller över 2 000 samarbetspartners i Europa och 10 000 tillverkare över hela världen kan Xometry tillhandahålla CNC-bearbetningstjänster av all komplexitet, från prototypframställning till massproduktion. Även fast korta ledtider är en av Xometrys styrkor så är kvalitet verksamhetens kärna. Därför genomgår varje samarbetspartner en strikt kvalificeringsprocess innan man får gå med i Xometry-nätverket.

bild

Få en omedelbar offert genom 3 steg

Steg 1 - Importera dina CAD-filer till den säkra plattformen för det omedelbara offertverktyget (my.xometry.eu/quote). Flera designer för olika delar kan importeras samtidigt för att producera en enda offert. På mindre än en minut visas en detaljerad priskalkyl på skärmen.

Steg 2 - Välj först din önskade CNC-bearbetningsprocess (svarvning, fräsning, borrning). Sedan kan du välja bland över 30 olika material, både metaller (aluminium, stål, rostfritt stål, titan, koppar) och polymerer (PP, PC, POM, PEEK, nylon, etc.), och från ett brett urval av ytbehandlingar och certifikationer.

Steg 3 - När du har valt de önskade alternativen behöver du bara bekräfta ordern och betala för det på den säkra betalningsplattformen. Din design kommer att analyseras av ingenjörsteamet och din begäran skickas till den bäst lämpade leverantören vad gäller både kostnad och kvalitet.

Genom varje steg i tillverkningsprocessen, från offert till leverans har du kontakt med Xometry-teamet och får aviseringar i varje ny fas av projektet.

Exempel på CNC-bearbetade delar som producerats av Xometry

Ett verktyg skapat av ingenjörer, för ingenjörer

Det omedelbara offertverktyget ger en utmärkt hjälp för ingenjörer och produktdesigners som letar efter en pålitlig samarbetspartner för att få offerter för olika delar och prototyper, men det sparar även tid. Xometrys pris- och tillverkningsalgoritm jämför tusentals data på några sekunder för att ge användaren den mest konkurrenskraftiga offerten som finns.

Xometry erbjuder även massor av praktisk information på deras hemsida och i deras omedelbara offertverktyg: beskrivningar av olika CNC-bearbetningsprocesser, misstag att undvika när man skapar designer, hur man minskar tillverkningskostnaden för bearbetade delar, beskrivningar av de olika materialen som finns tillgängliga. Oavsett dina behov kan du hitta användbart innehåll som hjälper dig på din tillverkningsresa.