Så hjälper Xometrys Omedelbara Offertverktyg att generera offerter

Vill du hålla dig konkurrenskraftig på dagens snabbt föränderliga marknad? Ett omedelbart offertverktyg är ett kraftfullt redskap som hjälper din verksamhet att effektivisera inköpsprocessen, minska tiden och ansträngningen som krävs för att generera offerter och öka den övergripande effektiviteten.

Xometrys omedelbara offertverktyg är revolutionerande för tillverkare, ingenjörer och designers som vill hitta ett snabbt och precist sätt att få offerter för sina projekt. Kunder kan enkelt ladda upp sina CAD-modeller, välja den önskade tillverkningsprocessen och direkt få en offert med priser och ledtider.

Ett kraftfullt omedelbart offertverktyg som är baserat på AI Det omedelbara offertverktyget från Xometry använder algoritmer från maskininlärning för att skapa konkurrenskraftiga offerter direkt. Den här onlineplattformen analyserar ritningar som laddas upp av användaren för att tillhandahålla en omedelbar offert som beaktar material, produktionsprocesser och toleranser. Systemet tar även med användarens produktionsantal och alla ytbehandlingar eller krav för efterbehandling i beräkningen.

När användaren har tagit emot den omedelbara offerten och är nöjd med priset och villkoren, så kan hen snabbt och enkelt beställa via Xometry-plattformen som förenklar beställningsprocessen.

Hur smidigt kan det vara att få tag på delar?
Det här genombrottet ger en effektiv offertprocess genom att säkerställa följande:

Tillhandahålla precisa och transparenta prisuppgifter Verktyget upprätthåller transparens genom att tillhandahålla detaljerad information av kostnaderna som är kopplade till varje enskild aspekt i tillverkningsprocessen, vilket gör att användaren kan förstå hur offerten har beräknats för att sedan kunna fatta ett informerat beslut om justeringar som kan göras i designen eller produktionsspecifikationerna för att optimera kostnad och kvalitet.

Det här kan i synnerhet vara viktigt på en marknad med hög konkurrens där bäst värde för pengarna är avgörande. Tack vare deras omfattande partnernätverk kan Xometry öka sina chanser att hitta material i rätt mängd och till ett attraktivt pris.

bild

Screenshot på Xometrys omedelbara offertverktyg.

Spara tid och öka effektivitet
Företag kan spara resurser och tid som annars skulle spenderas på att manuellt ange data och följa upp förfrågningar av offerter. Det här ökar produktiviteten och minskar de administrativa kostnaderna.

Xometrys omedelbara offertverktyg ger användare åtkomst till ett omfattande nätverk med 2 000 tillverkningspartners som kan producera skräddarsydda delar enligt projektets specifikationer. Det besparar användaren tiden som krävs för att själv efterforska och utvärdera potentiella tillverkningspartners, som i sin tur snabbar på beslutsprocessen och projektplaneringen.

Stötta anpassning och iteration
För att hålla jämna steg med marknadens efterfrågan tillhandahåller Xometrys omedelbara offertverktyg ett automatiserat system som ge design-feedback i realtid, där man lyfter potentiella problem eller designförbättringar som kan optimera tillverkningsprocessen och minska kostnader.

Läs mer om Xometry Europe HÄR!

Kontakta Xometry Europe på info@xometry.eu.

bild

Minska kostnader och öka vinster
Ett omedelbart offertverktyg som det Xometry erbjuder kan hantera ett stort antal förfrågningar samtidigt, vilket gör det enklare för ett företag att växa och öka omsättningen utan att behöva tillsätta extra personal eller resurser, vilket leder till minskade kostnader.
Manuella offertprocesser kan vara felbenägna och det kan leda till felaktig prissättning och extra kostnader för att korrigera fel. I slutändan kan det innebära en missnöjd kund och förlorad försäljning.

Xometry – Levererar värde med ett AI-driven offertverktyg
Med deras AI-drivna offertverktyg kan Xometry snabbt och precist ge priser för skräddarsydda delar för en rad olika processer, inklusive CNC-bearbetning, plåttillverkning och 3D-utskrift med sju olika additiva tillverkningstekniker. Du kan anpassa ditt projekt med över 130 material och 40 ytbehandlingar.
Oavsett om det handlar om en prototyp eller massproducerade delar, så ger Xometrys offertverktyg dig en beräkning med bara några klick. Besök plattformen för att få din personliga offert.

Läs mer om Xometry Europe HÄR!

Kontakta Xometry Europe på info@xometry.eu.