Vd-byte hos Nordic Quick Systems

Foto: Nordic Quick Systems

Piteåbaserade Nordic Quick Systems, specialiserade på produkter för effektivare underhållsprocesser, har rekryterat Erik Jonsson som ny verkställande direktör.

–Vi är glada att välkomna Erik till teamet, hans gedigna erfarenhet och expertis kommer stärka  och leda Nordic Quick System genom nästa fas i bolagets utveckling. Detta är en strategisk rekrytering som markerar en fortsatt stark utveckling för bolaget säger Mikael Näslund, styrelseordförande för Nordic Quick Systems, i ett pressmeddelande.

Nordic Quick Systems utvecklar produkter med fokus på att effektivisera underhållsprocesser. Bolagets patenterade kedjehjul och matarvalsar med utbytbara slitagedelar används för att skapa en bättre arbetsmiljö genom att riskabla moment i underhållet kan exkluderas.

–Det är en spännande tid att komma in i Nordic Quick Systems. Företagets engagemang för säkerhet och miljömedvetande matchar mina egna värderingar. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med teamet och våra kunder för att bygga ett bolag som ligger i branschens absoluta framkant medan vi fortsätter tillväxtresan inom och utanför Norden, säger Erik Jonsson.

Erik Jonsson kommer närmast från Skellefteå Kraft där han ansvarat för koncernens M&A-process och arbetat med att utveckla koncernens intressebolag. Erik Jonsson efterträder Sammy Pergament som fortsätter i bolaget som delägare.