Panasonic tillstter ny Key Account Manager i Norden

Peter Forsman har tillsatts som ny Key Account Manager i Norden för Panasonic Thoughbook. Foto: Panasonic

Panasonic meddelar att Peter Forsman har tillsatts som ny Key Account Manager i Norden för Panasonic Thoughbook. Peter kommer primärt att fokusera på bearbetning av större kunder och att  fler organisationer får möjlighet att använda och dra nytta av Panasonics Thoughbook-enheter, som erbjuder marknadens lägsta totala ägandekostnad enligt TCO.

– Jag ser fram emot att få arbeta med Panasonics nordiska och europeiska  team och att vi tillsammans hittar nya kunder, men även utvecklar dem vi redan har, för att få ut ännu fler av våra produkter på den nordiska marknaden, säger Peter Forsman.

Peter Forsman är 54 år och kommer närmast från en två år lång tjänst som Global Account Manager hos Lenovo och har över 15 års erfarenhet av IT och Telekom. I grunden har Peter Forsman en ekonomi- och marknadsutbildning från Marknadsinstitutet.

– Vi är så glada att Peter nu är på plats hos oss. Vi är övertygade om att han kommer att vara framgångsrik i att hitta nya kunder, så att fler människor ska få chansen att uppleva vilken skillnad våra produkter verkligen gör i en kritisk arbetssituation, säger Stefan Lindau, försäljningschef för Mobile Solutions Business Division i Norden

Mobile Solutions Business Division distribuerar enheter som gör det möjligt för företagsanvändare att arbeta varifrån som helst, oavsett arbetsmiljö.