Powerbox tecknar distributionsavtal för Danmark, Finland, Norge och Sverige och Portugal

Samarbete som erbjuder strömförsörjningslösningar. Foto: Powerbox

Powerbox har tecknat ett flerårigt distributionsavtal med Ametek Programmable Power för de nordiska länderna, Danmark, Finland, Norge och Sverige samt Portugal.

Som en del av sin verksamhet med att tillhandahålla strömförsörjningsprodukter och system för krävande applikationer har Powerbox under mer än 15 år haft en affärsrelation med Ametek. Genom det nu tecknade distributionsavtalet med Ametek ökar Powerbox ytterligare sin förmåga att erbjuda avancerade strömförsörjningslösningar för kunder med behov av differentierade strömförsörjningsprodukter och tjänster.

– Vi är mycket glada över att inte bara fortsätta, utan utöka vårt mångåriga samarbete med Ametek, säger Tatsuo Yamamoto, CEO Powerbox. ”Samarbetet har under senare år möjliggjort för Powerbox att leverera högkvalitativa programmerbara strömförsörjningslösningar med topprestanda. Vi ser fram emot att tillsammans fortsätta den utvecklingen.”

– Ametek är mycket glada över att ha tecknat det nya utökade avtalet med Powerbox. Vi är övertygade om att vi genom det utökade avtalet, där vi kombinerar expertisen i våra båda företag, kommer att fortsätta erbjuda våra kunder fortgående förbättringar i våra strömförsörjningslösningar, säger Matt Mannell på Ametek.