Nordic Paper börsnoteras på Nasdaq Stockholm  

Foto: Paper Province

I går, den 22 oktober klockan 9, gick startskottet för Nordic Papers introduktion på Nasdaq Stockholm. I nästan ett års tid har bolaget arbetat sig igenom ett antal processer och många steg för att bli börsnoterade.  

– Genom hårt arbete, erfarna och engagerade medarbetare samt genom att kontinuerligt tillämpa smarta och kostnadseffektiva lösningar har vi uppnått ledande positioner inom de nischer vi är verksamma inom. Att förse samhället med hållbara produkter producerade av förnybara resurser, tilltalar både befintliga och potentiella nya kunder. Jag är entusiastisk över utsikterna, säger Anita Sjölander, vd på Nordic Paper, i ett pressmeddelande.

– Det här känns otroligt roligt för hela Nordic Paper som bolag. Det ligger mycket jobb bakom att få det här klartecknet. Det blev en riktigt härlig final för oss att få ringa i börsklockan i dag, fortsätter hon.

Klockan hade dagen till ära fått resa från Stockholm till Värmlands Museum i Karlstad, för att för första gången i börsens historia ljuda i Värmland.