Compotech utnämner Ingemar Händestam till ny vd

Michael Ullskog (till vänster) hälsar Ingemar Händestam välkommen till Compotech. Foto: Compotech

Efter tre år som VD på Compotech har Michael Ullskog bestämt sig för att lämna över till Ingemar Händestam som rekryterats från samma position hos Sick. Michael Ullskog går vidare inom Addtech-koncernen och tillträder tjänsten som Affärsenhetschef för Addtech Components Sverige med omedelbar verkan.

– I jakten på att hitta en lämplig ersättare så är jag riktigt glad att kunna välkomna Ingemar Händestam. Från styrelsen ser vi spännande utvecklingsmöjligheter framöver.  Tack vare Ingemars ledarskap tror vi oss kunna skapa ännu större värde och nytta för våra kunder och samarbetspartners. Samtidigt som vi fortsätter att utveckla våra medarbetare och företaget, säger Michael Ullskog.

Med Ingemar Händestam får Compotech en VD med gedigen industriell bakgrund. Ingemar har framgångsrikt lett Sick under de senaste tolv åren och har dessförinnan haft ledande positioner inom Mycronic och ABB.

– Jag ser fram emot att fortsätta att utveckla Compotech mot nya mål med fokus på att stärka tillväxten. Företagets kontinuerliga satsningar på verksamhet och medarbetare gör att företaget står starkt rustat inför den resan. De veckor som jag nu varit på plats bekräftar min bild av att vi har en väldigt bra grund i form av kunniga och engagerade medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet, säger Ingemar Händestam.