Elgiganten inviger nytt varuhus i Falkenberg

Varuhuset i Falkenberg blir Elgigantens 172:e butik. Foto: Elgiganten

Elgiganten stärker sin närvaro i Falkenberg och etablerar ett nytt varuhus i handelsområdet vid Tångarondellen.

– Med vår etablering i Falkenberg blir vi nu ännu mer lättillgängliga för våra kunder! Vi är mycket stolta över att nu kunna erbjuda alla Falkenbergsbor våra produkter och tjänster. För två veckor sedan invigdes våra nya konceptbutiker i Bromma och Sundsvall med stor succé, nu är vi redo för en lika magisk invigning i Falkenberg, säger Niclas Eriksson, vd på Elgiganten.

Varuhuset i Falkenberg blir Elgigantens 172:e butik. Varuhuset kommer att ha en yta på ca 1500 kvadratmeter och kommer erbjuda ett brett utbud av hemelektronik, vitvaror, kök och tjänster. Redan från start får varuhuset Elgigantens senaste butikskoncept där den klassiska analoga butiksmiljön integrerats med den digitala och uppkopplade världen. Via digitala skärmar kommer kunderna kunna beställa från Elgigantens utökade sortiment med över 40 000 artiklar. Produkten kan de välja att få levererad till butiken, närmsta utlämningsställe eller direkt till hemmet.

– Vi ser hela tiden över möjligheter att förenkla och förbättra kundupplevelsen i våra varuhus. I Falkenbergs nya konceptvaruhus kommer vi inte bara erbjuda kunderna ett väldigt brett sortiment att välja mellan, vi kommer också erbjuda en kundupplevelse utöver det vanliga med hjälp av smarta, digitala lösningar, säger Niclas Eriksson.

För åtta veckor sedan fick teamet i Falkenberg tillgång till lokalen. Under dessa veckor har de lagt både tid och själ i uppbyggnaden av Elgiganten Falkenberg. Inför invigningen imorgon är nu allt äntligen i sin ordning.

– Jag är så stolt över att äntligen få slå upp dörrarna till Elgiganten Falkenberg! Mina fantastiska kollegor har gjort en grym prestation med stort engagemang och mycket hårt arbete, utan dem hade morgondagens invigning inte varit möjlig. Det känns otroligt häftigt att få vara den första butiken i södra Sverige med det senaste butikskoncptet och vi ser fram emot att få välkomna alla kunder imorgon, säger Ricky Örnflo, varuhuschef på Elgiganten Falkenberg.