Ny vd på Bito Storage Systems Nordic

Sedan den 1 december 2023 är Michael Hjertebjerg ny vd för logistikföretaget Bito Storage Systems Nordic. Foto: Bito

Sedan den 1 december 2023 är Michael Hjertebjerg ny vd för logistikföretaget Bito Storage Systems Nordic. Michael har mer än 20 års erfarenhet av försäljning, export och marknadsföring och kommer närmast från en position som Regional President of Northern & Eastern Europe på Universal Robots.

Han planerar att främja Bitos tillväxt inom nya affärsområden och strategiska partnerskap, vilket stärker varumärket och ökar synligheten i de nordiska länderna.

– Jag är väldigt nyfiken av naturen och älskar teknik. Jag är också lite otålig och något av en tävlingsmänniska. Jag är genuint intresserad av "kundresan" – det värde vi skapar för marknaden och våra partners och i slutänden den skillnad vi kan göra för våra kunder, säger Michael Hjertebjerg.

BITO erbjuder professionella lager- och logistiklösningar. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför hyll- och pallsystem, rullbanor, lagerlådor samt interna transportlösningar. BITO grundades redan 1845 och huvudkontoret ligger i Tyskland. Idag har koncernen ett 20-tal dotterbolag.