ForSea utser ny vd

Kristian Durhuus, ny vd för ForSea. Foto: ForSea

Styrelsen för ForSea har utsett Kristian Durhuus till företagets nya vd.

Vi är mycket glada över att meddela att Kristian Durhuus tillträder som ny vd för ForSea. Kristian är en skicklig ledare med mer än 25 års relaterad erfarenhet. Från sitt arbete i organisationer som Köpenhamns Flygplats och G4S har han med sig betydelsefull erfarenhet av att driva affärsmässig tillväxt och förbättra upplevelsen för passagerarna, säger Rasmus Christiansen, styrelseordförande på ForSea.

Sedan 2011 har Kristian Durhuus fungerat som operativ chef för Köpenhamns Flygplats. Innan dess hade Kristian ledande position i en rad större organisationer, däribland LSG Lufthansa Service och G4S. Han har en magisterexamen i Business Economics & International Management från Copenhagen Business School.

– Jag gläder mig över att bli en del av ForSea och att anta rollen som vd. Det är med stort intresse jag följt ForSeas resa på senare år och hur verksamheten har kommit att bli en föregångare inom hållbar transport i regionen, säger Kristian Durhuus.

Kristian Durhuus efterträder Jens-Ole Hansen, som har fungerat som tillfällig vd för ForSea sedan februari och som nu kommer att fortsätta sitt uppdrag som COO.