Addtech Nordic har förvärvat samtliga aktier i Aktiebolaget N.O. Rönne

En komplett leverantör av tätningslösningar till industrin. Foto: Teknikprodukter

Teknikprodukters moderbolag Addtech Nordic har förvärvat samtliga aktier i Aktiebolaget N.O. Rönne. Nu har det blivit dags att ta nästa steg och föra de två bolagen samman. Resultatet blir Sveriges mest kompletta leverantör av Tätningslösningar. N.O. Rönne grundades redan 1916 och blev ett Aktiebolag 1930. Den huvudsakliga verksamheten är tillverkning av packningar till bland annat verkstads-, process- och massaindustrin. Produktion, kontor, varulager och butik finns i Sundsbruk, strax norr om Sundsvall. I sortimentet finns det även andra mekaniska komponenter som exempelvis Tätningar, Kullager och Transmissionsprodukter.

Verksamheten i Sundsvall är ett perfekt komplement till Teknikprodukters stora kompetens och breda sortiment när det gäller O-ringar, Hydrauliktätningar och Radialtätningar. När de två bolagen nu går samman blir resultatet en helt komplett leverantör av tätningslösningar till industrin. 

Rent praktiskt innebär detta att alla affärstransaktioner kommer att ske i Teknikprodukter Nordic. Rönnes verksamhet och produktion i Sundsvall kommer dock att fortgå precis som vanligt. Inga förändringar kommer att göras när det gäller produktion, material eller personal. Vår ambition är att fortsätta utveckla verksamheten på Rönnes för att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre service, flexibilitet och teknisk support i framtiden.