Sensys Gatso tar order från Förenade Arabemiraten

Snsys har bidragit till förbättringar av trafiksäkerheten i Gulfområdet. Foto: Sensys

Sensys Gatso Group har fått en order på trafiksäkerhetssystem för hastighet och rödljus, värd 8 miljoner kronor från Förenade Arabemiraten. Ordern kommer från den lokala partnern i Förenade Arabemiraten, och gäller hastighets- och rödljussystem med vår etablerade radarteknologi, för Dubai-polisen. Leveranserna planeras inom det fjärde kvartalet 2019 och första kvartalet 2020.

Sensys Gatso Group har levererat trafiksäkerhetssystem till Dubai Police sedan 2001, vilket har bidragit till betydande förbättringar av trafiksäkerheten i detta emirat genom åren. Denna order ökar Sensys Gatso Groups installerade bas i Dubai till över 500 system.

– Vi är mycket glada över att vidareutveckla vårt långsiktiga partnerskap med Dubai Police tillsammans med vår partner KTC International. Dubai Police är en av de mest progressiva och kunniga kunderna i världen, och medan vi har stöttat dem i att nå sina trafiksäkerhetsmål, så har de gjort oss till en bättre och mer konkurrenskraftig leverantör. Dessutom bekräftar denna order styrkan i vår dubbelriktade AluTower-lösning, lämplig för de breda och utmanande vägarna i Dubai, säger Saman Alae Naziri, General Manager, Sensys Gatso Group MENA i Dubai, Förenade Arabemiraten.