VibroSense Dynamics förstärker organisationen

Ny vd tar en strategiskt viktig roll i företaget med inriktning på Operations, Logistik och QA. Foto: VibroSense

VibroSense Dynamics fortsätter arbetet med att förstärka organisationen med att rekrytera Hans Wallin som ny vd. Hans Wallin tillträder tjänsten den 1 januari 2020 efter att han lämnar sitt tidigare uppdrag som General Manager – Global Bone Cement, för Zimmer Biomet.

Hans Wallin kommer att fokusera på att genomföra VibroSense Dynamics affärplan för att introducera bolagets produkt VibroSense Meter på våra väsentliga marknader inom diabetes, onkologi och företagshälsovård.

Hans har i över 15 år arbetat med medicintekniska produkter hos Smith & Nephew, Biomet och nu senast hos Zimmer Biomet. Han har gedigen erfarenhet av att bygga internationella distributörsnätverk, bygga upp och leda företagsorganisationer samt av marknadsföring och försäljning av medicintekniska produkter i Europa, USA och Mellanöstern.

– Jag vill hälsa Hans hjärtligt välkommen till VibroSense och jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med honom när VibroSense nu tar steget fullt ut och fokuserar på försäljning och marknadsföring. Det här steget är en viktig del i bolagets långsiktiga plan. Jag kommer nu ta en annan strategiskt viktig roll i företaget med inriktning på Operations, Logistik och QA. Med Hans Wallin och vår nya produktchef Charlotta Landoff Bach får VibroSense ett riktigt Dream Team inom försäljning, marknadsföring och produktstrategi, säger Toni Speidel, vd och huvudägare i VibroSense Dynamics.

– Det är med stor glädje och entusiasm som jag har accepterat uppdraget och blir en del av Teamet, säger Hans Wallin, tillträdande vd i VibroSense Dynamics. Jag ser ett stort behov för det som VibroSense erbjuder marknaden och goda möjligheter att utveckla och expandera verksamheten. Målsättningen är att skapa tillväxt med god lönsamhet, samtidigt som vi hjälper våra kunder inom vårdsektorn att lösa problem för patienter och hjälpa dessa att få en bättre livskvalitet.