Inspira tar FM-uppdrag av Envirotainer

Envirotainers lokaler i Rosersberg

Inspira har vunnit en stor upphandling av arbetsplatsservice för Envirotainer. Uppdraget omfattar bemanning av reception, kontorsservice, lokalvård, fruktleveranser och frukostservice vid Envirotainers anläggning för containertillverkning i Rosersberg samt kontoret i Upplands Väsby. Totalt cirka 13 000 kvadratmeter och 200 medarbetare.

I uppdraget stärker Inspira sitt kunderbjudande genom samordning av flera tjänsteområden och helhetslösningar inom arbetsplatsservice.

– Vi är stolta över ansvaret att skapa en positiv arbetsplatsupplevelse och arbetsmiljö för Envirotainers medarbetare. Vi ska förenkla deras vardag från frukosten tidig morgon och under hela arbetsdagen, säger Gunilla Wellerfors regionchef på Inspira.

– Vi vill erbjuda våra medarbetare en attraktiv arbetsmiljö. För det krävs kvalitativa servicetjänster som lokalvård, reception och kontorsservice. Vi erbjuder även alla medarbetare en hälsosam frukost en dag varje vecka och som uppskattas väldigt mycket. För att få allt detta att fungera sökte vi en partner som har stort fokus på service och flexibilitet samt förstår behoven i vår verksamhet, berättar Claes Thilander.