Scania lanserar nytt lastbilsprogram

Scanias kommunikationsdirektör Erik Ljungberg. Foto: Scania

Den 4 september presenterar Scania ett helt nytt program för anläggningslastbilar.
”Scania har miljontals följare på nätet bland kunder, förare och fans. Givetvis har vi bjudit in alla dem för att delta i denna stora händelse”, säger kommunikationsdirektör Erik Ljungberg, Scania.

Under de kommande dagarnas nedräkning öppnas dörren på glänt på webben och i sociala medier för en smygtitt på de nya fordonen.
– Vi vet att många är nyfikna på vad Scania har på gång, säger Ljungberg. 

Med det nya anläggningsprogrammet utmanar Scania marknaden för de tåligaste lastbilarna för de mest krävande uppdragen. Många års utveckling har satsats på att skapa ett heltäckande program för de många olika transportbehoven inom bygg- och anläggningsindustrin. Allt kommer att avslöjas den 4 september.
Tittarna kan se fram emot att lära sig mer om nyheterna. Under direktsändningen från en verklig byggarbetsplats, kommer lastbilarna att sättas på prov. Tittarna får då tillfälle att upptäcka hur lastbilarna presterar under de tuffaste förhållandena.

Lanseringen av fordonsprogrammet för bygg- och anläggningstransporter utgör det andra steget i Scanias introduktion av den nya generationen lastbilar. Efter lanseringen av lastbilsprogrammet för fjärrtransporter förra året fortsätter Scania att bygga vidare på dessa tekniska innovationer för att ta sig an ytterligare en transportutmaning.
Källa: Scania