Mines and Technology 2017 öppnar i Helsingfors

Helsingfors domkyrka. Domkyrkan ses ofta som den mest framstående symbolen för Helsingfors stad, som denna gång står värd för konferensen och utställningen - Mines and technology. Foto: Wikipedia.

Utställningen och konferensen "Mines and Technology 2017", som pågår i Helsingfors från 29 till 31 maj, kommer att fokusera på optimerad gruvverksamhet med mest avancerad teknologi.

Baserat på praktiska fallstudier från de ledande gruvbolagen i världen och presentationer från innovativa lösningsleverantörer kommer Mines and Technology att ta itu med de viktigaste ämnena och problemställningarna på gruvmarknaden och sätta fokus på den teknik som bäst lämpar sig för varje vederbörligt område.

Huvudkonferensen, som startar den 29 maj, omfattar spännande informationsmöten och paneldiskussioner om framväxten och utnyttjandet av ny teknik under hela gruvans livscykel. Deltagarna kommer att bestå av ledande beslutsfattare från gruvföretag och teknikleverantörer och kommer att erbjuda ett bra tillfälle att lära känna den senaste utvecklingen inom gruvsektorn.

Mines and Technology kommer också att vara ett viktigt nätverk och mötesevenemang för branschen. Arrangörerna kommer att samla endast de högsta beslutsfattarna (Chief Technology Officers, Chief Engineers, Mine Managers) från gruvindustrin för ömsesidig nytta för alla deltagare under evenemanget.

Mines and Technology är ett varumärke som har genererats fram genom gruvindustrins erfarenheter. GeoDrilling International och Australia Mining Monthly, Mines and Technology ger ut publikationer som Mining Magazine, Mining Journal, People and the Environment.

Utställningen kommer att bestå av teknikleverantörer som presenterar sina produkter. Oavsett om det handlar om programvarulösningar, spårteknik eller produktionsutrustning, så kommer de förväntade 600 deltagarna att kunna lokalisera dessa lätt inom utställningsområdet.