Svensk industris nya mötesplats

Foto: Ghotia Towers

Advanced Engineering på Svenska Mässan i Göteborg, den 8-9 mars

Den industriella revolutionen är här och med digitaliseringen i centrum skapar den oändliga möjligheter för Sveriges utveckling och ekonomi. Den 8-9 mars samlas branschaktiva för att utbyta idéer, utvecklas och tillsammans skapa fördelar för Sveriges industri.

Det är Sveriges största Elektronikmässa 2017 som tillsammans med Advanced Engineering – Sveriges nya mötesplats för utveckling och effektivisering av morgondagens högteknologiska industri och ingenjörskonst som tar plats på Svenska Mässan i Göteborg.

– Mötesplatsen tar ett ordentligt kliv in i framtiden. Hallen är fylld av tekniska lösningar, banbrytande idéer och innovationer, . Dessutom delas Inission Innovation Award ut där vinnaren går hem med 1,25 miljoner kronor. säger Lina Schewenius Lund, projektledare för mötesplatsen

För den som söker inspiration, utveckling och nya infallsvinklar kring sitt arbete har Easyfairs tagit in några av branschens tyngsta beslutsfattare och inspiratörer. Lyssna till bland andra; Leif Östling, Stefan Fölster, Pia Sandvik, Maria Strømme, Ashkan Fardost och Stefan Drakensjö. Dessutom kan man testa Virtual Reality eller varför inte digitalisera sig själv med hjälp av ”Smart microchip implant”.