Rekordtillväxt för Axxos industrisystem

Claes Gunnarsson, vd Axxos Industrisystem

Axxos går samman med API Maintenance Systems

Under 2016 fortsatte Axxos Industrisystem sin stadiga tillväxt för 11:e året i rad. För de första två månaderna 2017 redovisas en rekordartad omsättningsökning på 60 procent jämfört med föregående år. Med ny ägare i ryggen och flertalet nya internationella avtal i hamn befäster Axxos Oee sin ställning som Skandinaviens ledande system för produktionsuppföljning.

– Mycket har hänt under förra året. Inte minst i form av nya partners och ramavtal med internationella företag. Samarbeten som kommer att rullas ut och visa resultat under de kommande två åren. Det är väldigt spännande och 2017 har alla möjligheter att bli ett fantastiskt år för oss, säger Claes Gunnarsson, Managing Director, Axxos Industrisystem.

Axxos gick under slutet av förra året samman med API Maintenance Systems i en satsning på global tillväxt och Industri 4.0. Båda parter ser sammangåendet som en möjlighet att bli en mer komplett leverantör inom system för driftsäkerhet och effektivisering.

– Det här betyder att Axxos får direkt tillgång till representation i 10 länder. Det skapar förutsättningar för en stark tillväxt på den internationella marknaden. Vi kompletterar varandra utmärkt genom att API tillhandahåller ett mycket kompetent underhållssystem medan vår styrka är produktionsuppföljning och effektivisering. Båda systemen har fokus på att öka tillgängligheten och att hjälpa kunderna till en effektivare och lönsammare produktion, säger Claes Gunnarsson.