ABB lanserar nya tjänster för metallindustrin

Foto: ABB

ABB meddelar att de har lanserat tjänsterna ABB Ability Collaborative Operations för metallindustrin. Det ska göra det möjligt för stål- och aluminiumproducenter att optimera verksamheten, öka säkerheten, övervaka utrustning och effektivisera underhållet genom att i realtid och på distans, med hjälp av digital teknik, samarbeta med ABB:s specialistteam bestående av och experter inom metallindustri.

Collaborative Operations använder data som genereras via fabrikens IoT-infrastruktur för att tillhandahålla sofistikerad informationsanalys och insikter som kan hjälpa till att driva snabbt, intelligent beslutsfattande för optimering av anläggningens prestanda.

– ABB Ability Collaborative Operations erbjuder våra kunder djupare insyn i deras processprestanda och utrustningens status, vilket förenklar förståelsen av drifters kapacitet och begränsningar. Nyckeln till effektiviteten hos dessa lösningar är fjärrsupport och insikter som härleds från omfattande ABB expertis som kunder kan nyttja för att fatta bättre affärsbeslut, säger Nilabja Ash, Digital Service Manager, ABB Metals.