ISS förnyar samarbetet med Holmen

Foto: ISS

Ett treårigt avtal träder i kraft den 1 mars 2018

ISS förnyar samarbetet med skogsindustrikoncernen Holmen. Parterna tecknade nyligen ett treårsavtal som omfattar en mängd olika servicetjänster. ISS har levererat servicetjänster till Holmen sedan 2010.Nu väljer parterna att förnya sitt samarbete i ett treårigt avtal som träder i kraft den 1 mars 2018.

Det nya avtalet innebär att ISS kommer att leverera lokalvård, vakt- och säkerhetstjänster, mat och dryck, fastighetsservice, post- och pakethantering, transport- och förrådstjänster samt administrativa tjänster såsom reception, telefoni och konferensservice.

Avtalet omfattar Holmens svenska enheter i Hallstavik, Iggesund, Norrköping, Stockholm och Örnsköldsvik.

– Vi är både stolta och glada över att Holmen väljer att förnya och förlänga vårt samarbete. Holmen är en viktig kund för ISS, och i egenskap av strategisk partner ska vi fortsätta bidra till en positiv utveckling av Holmens kärnverksamhet. Det nya avtalet är också ett bevis på att våra medarbetare gör ett fantastiskt arbete med att dagligen leverera service med hög kvalitet till Holmen och dess anställda, säger Gary Kidd, vd ISS Sverige.