Nya namn i styrelsen för Paper Province

Från vänster: Annelie Karlsson, Combitech, Kajsa Fougner, Biosorbe och Anders Andersson, Billerud Gruvöns bruk. Foto: Paper Province

Paper Province har nyligen hållit sitt årsmöte i Karlstad. Det resulterade i tre nya namn i styrelsen som representerar medlemsföretagen Billerud, Biosorbe och Combitech.

Vid årsmötet valdes Annelie Karlsson, affärs- och verksamhetsutvecklare på Combitech, samt Kajsa Fougner, vd för Biosorbe, in som nya ledamöter i styrelsen för Paper Province.

– Paper Province och Värmland är i framkant gällande biomaterial från skogen. Genom att vara en del av klustret och engagerade i styrelsen vill vi medverka till att få varje resurs att räcka så länge som möjligt. Det ligger oss varmt om hjärtat. Vi ser också en enorm styrka i mixen av stora och mindre bolag som samverkar för utveckling och jag hoppas att vi kan vara en energiinjektion i det arbetet, säger Kajsa Fougner.

Samverkan är också något som Annelie Karlsson från Combitech vill främja i rollen som styrelseledamot.

– Näringslivet i regionen blir starkare när vi gör bra saker tillsammans. Jag tycker att det är viktigt att se helheten och inte bara sin egen del, säger Annelie Karlsson.