Ta produktionen av 3D-utskrivna delar till nästa nivå med tillverkning on-demand

Screenshot of Xometry’s Instant Quoting Engine.

Få tillgång till världens största tillverkningsresurser och slutför projekt upp till 60% snabbare med Xometry. Sju 3D printing-tekniker, det omedelbara offertverktyget och mer än fyrtiofem material. Det har aldrig varit så här enkelt att få tag på delar! 

Det är självklart att alla företag har som målsättning att göra produktutvecklingen och produktionen mer effektiv, i synnerhet för de som jobbar i den ständigt utvecklande additiva tillverkningsindustrin. Som ett resultat kräver företag en pålitlig partner för att säkerställa produktionseffektiviteten. Det är här som Xometry, världens största marknadsplats för tillverkning on-demand, kommer in i bilden

Tack vare deras AI-baserade omedelbara offertverktyg, gigantiska partnernätverk och enorma resurser kan du slutföra projekt upp till 60% snabbare. Xometry erbjuder 3D printing-tjänster online med 7 olika tekniker, över 45 material och ett stort urval av ytbehandlingar. Dessutom står ett erfaret team med ingenjörer, inköpare och projektansvariga bakom varje projekt. 

Xometry, din kompletta lösning för 3D-printing 

När du har laddat upp dina CAD-filer till plattformen har du tillgång till Europas största produktionsresurser för 3D-utskrift. Xometry erbjuder inte mindre än sju 3D printing-tekniker online och utvecklar och expanderar konstant sitt utbud: 

  • HP Multi Jet Fusion (FDM): Producerar mycket exakta och slitstarka delar med en snabb utskriftshastighet, i synnerhet jämfört med andra pulverbäddstekniker. 

  • Selektiv Lasersintring (SLS): Producerar mycket exakta och slitstarka delar, perfekt för slutanvändning, låg- till medelhög volymproduktion eller snabb prototypframställning. 

  • Stereolitografi (SLA): Producerar delar med noggranna detaljer och ytbehandlingar med högre upplösning än många andra 3D printing-tekniker. 

  • Direkt Metallasersintring (DMLS): Tekniken metall-3D printing som selektivt sammanfogar fint metallpulver i rostfritt stål eller aluminium. 

  • Fused Deposition Modelling (FDM): Välkänt för sitt utmärkta materialurval, precision och möjlighet att skriva ut stora delar till ett konkurrenskraftigt pris. 

  • Carbon DLS: En revolutionerande teknik som använder digital ljusprojicering (DLP), programmerbara flytande harts och syregenomsläpplig optik för att producera delar med utmärkt hållbarhet, upplösning och ytbehandlingar. 

  • Polyjet: En styv 3D printing-teknik med fotopolymer som producerar noggrant detaljerade modeller. 

bildExempel på 3D-utskrivna delar som producerats av Xometry 

Oavsett hur komplex din design är eller om du saknar material, kan Xometry skaffa de delar du behöver tack vare deras omfattande nätverk av partners och kapacitet. Onlineplattformen erbjuder även ett stort urval av material (styva och flexibla plaster, silikon, gummiliknande plaster) och ytbehandlingar (anodisering, polering, blästring, pulverlackering, anlöpning, etc.), samt anpassade alternativ för alla dina skräddarsydda delar.  

Både prototypframställning och serieproduktion 

Oavsett om du behöver snabb prototypframställning eller serieproducerade delar, så har Xometry den rätta lösningen för dig. Det tar exempelvis tid och pengar att få en hållbar kostnadsbedömning för din prototyp. Xometrys omedelbara offertverktyg låter dig alltid jämföra 3D printing-tekniker, material och ytbehandlingar. Du hittar de bästa och mest kostnadseffektiva alternativen för ditt projekt med bara några klick. 

När testfasen är över behöver du starta massproduktionen av dina delar. Xometry tillhandahåller en struktur för tillväxtexperiment och produktion i hög volym genom att erbjuda stordriftsfördelar, simultan produktion på flera platser och personaliserad kontohantering. Eller din huvudprioritet är kanske att expandera din produktion. Om det är fallet då är Xometrys formsprutningstjänster det mest kostnadseffektiva sättet att tillverka plastdelar i hög volym samtidigt som du säkerställer konsekvent kvalitet. 

Beställ delar på Xometry-sättet 

I en värld som drivs av tajta deadlines är det oacceptabelt att vänta timmar, dagar eller till och med veckor för att få en 3D printing-offert online. Xometrys omedelbara offertverktyg tillhandahåller omedelbart en kostnadsberäkning oavsett antalet, delens komplexitet, materialet eller tekniken som används. Prova den med tre enkla steg: 

  • Steg 1 - Ladda upp dina CAD-filer till den säkra plattformen (my.xometry.eu/quote). Du kan till och med importera flera designer för olika delar och skapa en enkel offert. En detaljerad kostnadsberäkning visas på skärmen efter bara några sekunder. 

  • Steg 2 - Välj tillverkningsprocessen som krävs. Välj sedan från över 40 material och från ett brett urval av ytbehandlingar och certifikationer. 

  • Step 3 - Bekräfta ordern. Din design kommer att analyseras av ett team med ingenjörer och din order kommer produceras av den mest lämpliga leverantören.

Xometry erbjuder väldigt korta ledtider med start från 3 dagar för 3D printing-projekt. Xometry-teamet finns tillgängligt i varje steg av tillverkningsprocessen, från offert till leverans av dina delar med aviseringar i varje ny projektfas. 

Läs mer om Xometry Europe HÄR!

Kontakta Xometry Europe på info@xometry.eu.