Advenica tar order värd 26 miljoner kronor

Advencia levererar cybersäkerhetslösningar. Foto: Advencia

Advenica, den svenska leverantören av cybersäkerhetslösningar, har erhållit en ny order från en svensk myndighet. Affären är värd 26 miljoner kronor och leveranserna kommer att ske löpande under 2020. 

Advenica är sedan länge en väletablerad och betrodd leverantör av cybersäkerhetslösningar som skyddar kritisk information. En svensk myndighet har nu lagt en ny order på produkter och tjänster. Produkterna baseras på Advenicas patenterade teknologi och uppfyller myndighetens krav för att kunna kommunicera information som är klassad som Top Secret Leveransen av ordern kommer att påbörjas omgående men merparten kommer att ske i slutet av 2020.

Branschens art och omständigheterna beträffande leveransen och kunden innebär att ytterligare information om slutkunden inte kommer att publiceras.

– Vi jobbar mot kunder vars verksamhet kräver högassuranslösningar för att värna om den mest skyddsvärda informationen. Advenicas produkter har framtidssäkrad teknik, användarvänlighet, exceptionell tillförlitlighet och hög assurans; teknik som helt enkelt tryggar rikets säkerhet, säger Marie Bengtsson, vd.