Standard Solutions Group utvecklar sin grundutbildning

Arbetet med att förbättra grundutbildningen för SSG Entre fortsätter. Den 17 juni lanserades en ny version som bland annat har nya illustrationer och fotografier och uppmuntrar till större interaktivitet.

För att utveckla SSG Entre grundutbildning görs kontinuerliga enkätundersökningar bland kursdeltagarna. Den 17 juni lanserades en ny utgåva med flera nyheter, bland annat med en ny introfilm, samt nya illustrationer och fotografier. Även kapitelindelningen har gjorts tydligare och åtgärder har gjorts för att öka interaktiviteten i utbildningen vilket skapar ett bättre lärande.

En annan ny del i utbildningen är möjligheten att lyssna på texten och samtidigt få den markerad i via en digitaliserad tjänst, något som uppskattats av kursdeltagare med lässvårigheter. Även filmerna som finns i utbildningen har visat sig omtyckta av kursdeltagarna, som menar att det är lätt att ta till sig innehållet.

Den enkätundersökning som gjordes efter att utbildningen lanserades visar att kursdeltagarna tycker att utbildningsinnehållet är tydligt och med bra och övergripande information. Många säger också att SSG Entre grundutbildning har ökat kunskapen och uppmärksamheten på säkerhetsfrågor, vilket är syftet med SSG Entre.

SSG Entre har genomförts av över 140 000 personer i Sverige och är den ledande säkerhetsutbildningen för entreprenörer i Sverige.