AxFlow blir ny svensk återförsäljare av Elmo Rietschle vakuumpumpar och kompressorer

Foto: AxFlow

Med verkan från 1 januari 2018 har AxFlow AB utnämnts som officiell Svensk återförsäljare av Elmo Rietschle vakuumpumpar och kompressorer från Gardner Denver.

AxFlow har bred erfarenhet av pumpinstallationer för den nordiska processindustrin och kommer tillsammans med Elmo Rietschle vakuum- och kompressorprogram att skapa en lokal möjlighet att erbjuda högkvalitativa applikationer och kundfokuserade lösningar.

Idag representeras Elmo Rietschle av AxFlow i ett flertal länder såsom Danmark, Finland och Polen. Pumpar & reservdelar för den Svenska marknaden kommer successivt att byggas upp och lagerhållas.

AxFlow AB kompletterar nu sitt produkterbjudande med ett utmärkt val av sidokanalsfläktar, radiella fläktar, torra och smorda lamellpumpar och kompressorer, skruv- vakuumpumpar samt vätskeringpumpar, roterande lob-pumpar och klo- vakuumpumpar och kompressorer.

 

– Vi är mycket glada att nu representera Elmo Rietschle även i Sverige och vi ser stora möjligheter att få hjälpa våra kunder hitta bästa valet av produkter och teknik, med enastående kvalitet för alla applikationer som kräver vakuum eller tryck, säger Fred Lindecrantz, VD AxFlow AB. Vår största tillgång är ett engagerat team av ingenjörer som är fokuserade på att hitta och leverera lösningar som gör kundernas tillverkningsprocesser snabbare, säkrare och mer kostnadseffektiva.

 

AxFlow är Europas största distributör av flödesutrustning och nu även distributör av vakuumpumpar, kompressorer, fläktar, samt ett brett utbud av ATEX-pumpar och boosters. Gardner Denver Elmo Rietschle är världens ledande tillverkare av vakuumpumpar, kompressorer och blåsare. Över 150 års erfarenhet har lett till stor förtroende bland kunder världen över och likaså i Sverige.