Knorr-Bremse gör tillägg i erbjudandet till aktieägarna i Haldex

Foto: Knorr-Bremse

Knorr-Bremse har sockrat budet

Den 5 september 2016 offentliggjorde Knorr-Bremse ett offentligt erbjudande till aktieägarna i Haldex att sälja alla aktier till Knorr-Bremse. Tre offentliga uppköpserbjudanden till aktieägarna i Haldex har annonserats, varav två har återkallats. Ett giltigt bud återstår:

Knorr-Bremses bud på 125 kr per aktier var tidigare 110 kr per aktie. Aktiemarknadsnämnden har gett tillstånd att förlänga acceptfristen. Acceptfristen löper till den 26 september, 2017. Den 7 december offentliggjorde Knorr-Bremse att aktieägare motsvarande 86,1 procent av aktierna har accepterat budet.

Med anledning av Haldex delårsrapport januari-mars 2017 har Knorr-Bremse upprättat ett tillägg till erbjudandehandlingen. Tilläggshandlingen har godkänts och registrerats av Finansinspektionen. Tilläggshandlingen har offentliggjorts och finns, tillsammans med erbjudandehandlingen och anmälningssedeln, tillgänglig på Knorr-Bremses webbplats www.knorr-bremseandhaldex.com och på SEB:s webbplats för prospekt www.sebgroup.com/prospectuses.