Industrinät blir exklusiv distributör för Eslas produkter i Norden

Foto: Sjöson

Industrinät, som ingår i Sjöson-koncernen i Göteborg, meddelar att de ska påbörja distribution av spanska Eslas produkter i ett exklusivt avtal för den nordiska marknaden. Esla tillverkar säkra stegar och arbetsplattformar med fokus på kundens specifika behov.

Partnerskapet ska stärka Industrinäts position som leverantör av säkerhetslösningar och kompletterar befintligt sortiment av fallskyddsklassade nät och installationer.

Eslas produkter inkluderar mobila stegar och plattformar med hjul för ökad rörlighet. Dessa möjliggör säkrare och mer effektivt arbete, oavsett om det är inomhus, utomhus eller på ojämnt underlag.

– Eslas innovativa produkter utgör en utmärkt komplettering till vårt sortiment och möjliggör säkrare arbete på höjd för våra kunder i Norden, säger Daniel Olsson, vd för Industrinät,  i ett pressmeddelande.

Sjöson är en företagsbyggare i Göteborg som fokuserar på fastighetsutveckling, industri- och teknikföretag samt bolag inom mat och dryck. Företagen inom koncernen förväntas omsätta två miljarder kronor under 2023.