XMReality och Zebra tecknar partnerskapsavtal

Zebras smarta glasögon kommer att erbjudas för att lösa komplexa problem snabbare och mer effektivt.

Svenska XMReality och Zebra, med huvudsäte i Illinois, USA, har inlett ett partnerskapsavtal för att erbjuda XMReality Remote Guidance med Zebras bärbara lösningar.

XMReality skriver i ett pressmeddelande att de ska stärka “frontlinjen hos företag inom flera industrier med produkter och lösningar för datahantering som t.ex. mobila datorer, streckkodsläsare, lokaliseringssystem och tjänster”.

XMReality Remote Guidance kommer erbjudas tillsammans med Zebras smarta glasögon för att lösa komplexa problem snabbare och mer effektivt. XMReality mjukvaran kommer även vara kompatibel med Zebras handhållna enheter.

- Vi ser verkligen fram emot det här partnerskapet” x Zebra är kända som marknadsledaren för streckkodsläsare med en global täckning och ett brett utbud av olika marknadsapplikationer. Jag är övertygad om att XMReality Remote Guidance tillsammans med Zebras smarta glasögon kommer utgöra ett starkt och konkurrenskraftigt erbjudande som hjälper slutkunden att spara både tid och pengar, framför allt då ökad rörlighet och handsfree förmåga behövs, sager Jörgen Remmelg, VD på XMReality.