Malte Månson förvärvar Ivecoverkstan VJP i Örebro

Malte Månson Verkstäder stärker kompetensen på Iveco. Foto: Iveco

Malte Månson Verkstäder fortsätter att expandera och genom förvärvet av verkstaden VJP i Örebro både breddas och stärks kompetensen på Iveco ytterligare.

– VJP har en stark lokal ställning med tydlig inriktning på kvalitet och tillgänglighet och passar därför perfekt i vår koncern, säger Staffan Lindewald, vd på Malte Månson.

I samband med tillträdet flyttas VJP:s verksamhet till Malte Månsons moderna lokaler i Berglunda, Örebro. Det innebär att verkstaden kommer ha auktorisation på Iveco, MAN och DAF samt att som tidigare erbjuda service och reparationer till alla övriga last- och transportbilar på marknaden.

”Det känns stimulerande att vår expansion fortsätter och vi är glada att framöver kunna erbjuda våra kunder i Örebro ett ännu bättre tjänsteutbud. Med förvärvet av VJP kommer vi förfoga över fem Iveco-verkstäder, sedan tidigare har vi auktorisation i Karlstad, Borlänge, Västerås, och Uppsala”, berättar Staffan Lindewald.

– Det är naturligtvis inspirerande att bli en del av Malte Månsons nationella verksamhet och den pågående expansionen. Genom flytten till Berglundaområdet får vi nya möjligheter att utveckla våra redan starka kundrelationer, säger Juhanni Pettersson, vd och ägare till Verkstan Juhanni Pettersson.