Mats O. Paulsson ny styrelseordförande i Svevia

Mats O. Paulsson, ny styrelseordförande i Svevia. Foto: Svevia

Vid Svevias årsstämma den 28 april valdes Mats O. Paulsson till ny styrelseordförande och Göran Landgren till ny ledamot i Svevias styrelse. Mats O. Paulsson efterträder Olof Ehrlén och har mångårig erfarenhet från ledande befattningar inom byggsektorn. Han har i huvudsak varit verksam i projekt och bolag inom infrastrukturområdet och hans stora intresse för entreprenörskap har resulterat i en mängd styrelseuppdrag i såväl nystartade företag som börsnoterade bolag.

– Jag brinner för anläggnings- och serviceverksamhet och ser mycket fram emot mitt nya uppdrag. Jag är en aktiv person och tycker om att röra mig i verksamheten och organisationen. Med min bakgrund och långa erfarenhet är min ambition att bidra till fortsatt framgångsrik utveckling av Svevia, säger Mats O. Paulsson, ny styrelseordförande i Svevia.

Göran Landgren har lång och gedigen erfarenhet från drift och underhåll, anläggning och infrastruktur, bland annat från flera chefsbefattningar inom NCC koncernen.

– Jag har följt Svevia genom åren och är imponerad av bolagets resa och utveckling. Svevias verksamhet är också väl i linje med min branscherfarenhet och kompetens och jag ser fram emot att bidra till företagets fortsatta utveckling, säger Göran Landgren, ny ledamot I Svevias styrelse.