Norconsult växer i södra Sverige

Norconsult Industri arbetar bland annat med uppdrag för SCA Obbola. Foto: SCA

Inom loppet av knappt ett år har Norconsult etablerat ett betydande industrisegment på flera orter. Nu är det dags för nästa satsning och det i södra och västra Sverige. Under 2019 utökade Norconsult sitt tjänsteutbud inom industrisektorn genom en lyckad rekrytering till kontoret i Sundsvall. Satsningen har fortsatt med etablering av team på flera av Norconsults orter. Helt nyligen öppnades kontor i Gävle. Nu planerar företaget att växa ytterligare inom industri i södra och västra Sverige, med start i Göteborg.

– Satsningen på industri har varit väldigt lyckad och nu känner vi oss redo att expandera söderut för att komma nära våra kunder, säger Anders Eidensten, Affärsområdeschef Energi & Industri. Vi tittar just nu på möjliga orter i södra och västra Sverige att etablera kontor på. Vilka orter det blir beror på vart vi hittar rätt kompetenser.

– Vi ser stora möjligheter att bli nästa nyckelspelare på marknaden och nu startar arbetet med att rekrytera nya medarbetare. Vi letar efter medarbetare som vill arbeta i ett medarbetarägt företag som är på stark frammarsch. Till de nya kontoren söker vi personer med kompetens inom hela industrisegmentet säger Mikael Hägglund, Sektionschef Industri.