Företagarna tillsätter ny regionchef på Gotland

Frida Boklund är Företagarnas nya regionchef på Gotland. Foto: Företagarna

Frida Boklund är Företagarnas nya regionchef på Gotland. Tillsammans med Företagarnas Gotlandsförening ska hon arbeta för att ska bli enklare, roligare och mer lönsamt att driva företag i regionen.

Jag är extremt laddad för att ta mig an uppgiften som Företagarnas regionchef på Gotland. Inte minst ser jag fram emot att få lära känna företagen som står för den drivkraft och den kreativitet som det gotländska näringslivet representerar, säger Frida Boklund Regionchef Företagarna Gotland och fortsätter:

– Gotland är en härlig miljö att vistas och verka i men det går inte bara att flytta hit och förvänta sig att få en anställning. Du behöver tänka till och vara kreativ på ett eller annat sätt. Det är oftast under sådana här förhållanden som innovation föds och spännande företagskluster växer fram.

Frida har haft olika roller på Företagarna under drygt tio års tid, de senaste tre åren som regionchef för regionerna Småland, Kalmar, Kronoberg och Östergötland. Hon har därmed en lång och gedigen erfarenhet av att både stötta, nätverka och lobba politiskt för landets företagare. Frida har själv drivit företag inom försäljning.

– Så länge jag kan minnas har jag levt efter devisen ”allt är möjligt” och det är nog därför jag tio år senare fortfarande tycker det är lika spännande att träffa företagare. Oavsett bransch så finns det ett driv hos dessa människor som inte går att hitta någon annan stans, säger Frida Boklund