Elmässan renodlar branschspecifikt

"Vi är mycket glada över att mässan var helt renodlad för branschen”, säger Sofia Rutström från SEK Svensk Elstandard som ställde ut på Elmässan Syd.ss

Tidigare år har Elmässan samarrangerats med Fastighetsmässan och Skydd & Säkerhet, något man inför årets version valt att frångå. Renodlingen av konceptet blev en framgång och mötesplatsen visade tydligt att behovet för en konkret mötesplats för elbranschen finns i södra Sverige. Totalt var det 2035 deltagare på mässan under de två mässdagarna i Malmö, en klar förbättring från tidigare år.

Med fortsatt utveckling av konceptet och södra Sveriges elbransch som ledstjärna, kommer mässan att växa sig starkare inför nästa gång den går av stapeln den 27-28 januari 2022.

Dessutom visade fler utställare ett förtroende för en fortsatt renodlad Elmässa i södra Sverige, då de redan nu bokat sin monterplats inför 2022.

– Att renodla mötesplatsen var något vi trodde på. Vi vet att vi kan leverera en bra mötesplats och att behovet finns. Det är såklart extra kul att få ett kvitto på det vi gör, genom en välbesökt mötesplats med hög kvalitet, säger Lina Schewenius Lund, projektledare för Elmässorna.