Rejlers köper Elproj teknik

Elproj teknik i Oskarshamn köps upp. Foto: Lejlers

Som ett led i bolagets strategi att växa har Rejlers idag ingått avtal om att förvärva teknikkonsultbolaget Elproj teknik i Oskarshamn. Elproj teknik har 18 medarbetare med spetskompetens inom elkraft, automation och installationsprojektering. Förvärvet stärker Rejlers närvaro och erbjudande i regionen.

– Våra tjänster kompletterar varandra väl och vi är mycket glada över att nu kunna erbjuda fler och bredare uppdragsåtaganden och projektleveranser åt våra kunder i Oskarshamn med omnejd, säger Nils Börjesson, Business Area Manager på Rejlers.

Elproj teknik omsätter cirka 24 miljoner kronor och har en god lönsamhet. Några av kunderna är Scania, Trafikverket och OKG. Bolagets nuvarande tre ägare fortsätter att arbeta operativt i verksamheten efter förvärvet.

– Vi är imponerade av Rejlers företagskultur och synsätt på ledarskap och medarbetare. Med den nya visionen har Rejlers påbörjat en spännande resa och vi ser fram emot att bidra med vår kunskap och kompetens, säger Lennart Karlsson, vd Elproj teknik.