Bemix startar e-handel

Foto: Bemix

E-handeln ett viktigt komplement

Bemix fortsätter sitt digitaliseringsarbete och lanserar nu e-handel för sina kunder. Med den nya plattformen kan en order läggas oberoende av tid på dygnet, vilket möjliggör beställning av specialbruk dygnet runt. Utöver denna flexibla lösning tillkommer flera nya funktioner och e-handeln, som finns i både svensk och engelsk version, fungerar lika bra oavsett om det är en mobil, surfplatta eller dator som används.

Den nya funktionaliteten, i kombination med det användarvänliga gränssnittet, kommer att effektivisera beställningsflödet och bidra till en smidigare ordergång som möter kundernas behov.

– E-handeln är ett viktigt komplement som ökar tillgängligheten och höjer vår servicegrad ytterligare. Det är ett betydande steg i vårt digitaliseringsarbete, som vi hoppas kommer att underlätta för kunderna, säger Sebastian Törner, vd Bemix.

Lanseringen av e-handeln sker i samband med Black Friday den 23 november och för att fira detta digitala kliv får alla kunder som lägger en order denna dag tio blandningshinkar på köpet.