IFS Applications 10 lanseras på IFS Worls Conference i Atlanta

Foto: IFS Applications

Nytt användargränssnitt och över 500 förbättringar

Nu lanserar IFS, den globala affärssystemleverantören, den senaste versionen av affärssystemet IFS Applications 10 på IFS World Conference i Atlanta. Systemet är byggt för att företag ska kunna dra nytta av disruptiva trender som automation, IoT samt ökad tjänsteförsäljning och hjälper företag att koppla verksamheten till en digital miljö.

– Vi är enormt glada över att lansera IFS Applications 10, som byggts för att hjälpa våra kunder kapitalisera på stora trender som automation, uppkopplade enheter och en ökad tjänsteförsäljning, säger IFS vd Darren Roos. Den nya versionen har utvecklats i nära samarbete med våra kunder och för med sig en enorm mängd innovationer som kommer ge maximal affärsnytta från första dagen.

IFS CTO Dan Matthews kommenterar :

– Den nya versionen innehåller över 500 nya funktioner och förbättringar, bland annat ett helt nytt användargränssnitt och kraftfulla funktioner för serviceinriktade organisationer. Allt är designat för att hjälpa användarna komma närmare affärsidén och koppla personer och processer mot en modern digital miljö. Genom att kombinera funktionerna i IFS Applications 10 med nya innovationer som IoT och lagerbaserad applikationsarkitektur kan vi erbjuda verkligt unika affärslösningar.

IFS Applications 10 har redan implementerats av fem pilotkunder som fått utvärdera systemet. Kunderna representerar en rad branscher och geografiska områden: Chief Industries Inc. i USA, Hexpol i Sverige, Portsmouth Aviation iStorbritannien, Volac i Storbritannien och Valmont Industries i USA.