Den nya robusta plug-and-play-transmittern Indigo300 finns nu tillgänglig

Vaisala lanserar den nya robusta plug-and-play-värdenheten Indigo300 i Indigo-serien med transmittrar.

Indigo300-transmittern är en helt ny plug-and-play-värdenhet för Vaisalas Indigo-kompatibla prober. Den hanterar en prob åt gången och har tre förkonfigurerade analoga utgångar (mA eller V). Den här IP65-klassade transmittern med korrosionsbeständigt metallhölje klarar tuffa miljöer. Den numeriska och grafiska färgdisplayen med tryckknappsnavigering för upp till tre mätparametrar gör användningen enkel.

bild

Förkonfigurerad för enkel installation

Indigo300-transmittern levereras förkonfigurerad för dina valda parametrar och kan tas i drift direkt. PC-programvaran Vaisala Insight gör det enkelt att när som helst justera konfigurationerna för både transmittern och den anslutna proben.

Enkla och mångsidiga alternativ för mätprober

Mätproberna ansluts enkelt till transmittern med hjälp av låshjulet. Inga verktyg behövs. Proberna kan anslutas både direkt till transmittern eller via en kabel. Förlängningarna för probkablar (tillval) möjliggör en mångsidig placering av prober. Proben kan dessutom kalibreras och justeras på plats i transmittern.

Vaisala Indigo-familjen är en anpassningsbar instrumentplattform som har utformats för att förbättra processmätningar. Indigo-familjens viktigaste funktion är modularitet. Den innehåller ett urval av sändare, utbytbara smarta prober som mäter olika parametrar, samt programvara för enkelt gränssnitt och övervakning av data. Välj valfri prob och anslut den till någon av sändarna, eller integrera proberna i andra system. Indigo-plattformen är byggd på Vaisalas egenproducerade grundläggande sensortekniker.

Besök Vaisalas hemsida HÄR!