Sunset Converting expanderar med hjälp av Kӧrbers Perini MyLine och deras service.

Sunset Converting Corp har en ny ultraautomatiserad anläggning för omvandling av mjukpapper. Företaget har därmed utvecklat en slagkraftig affärsidé inom mjukpappersindustrin. Foto:Sunset Converting Corp

Mjukpappersleverantören Sunset Converting kan utöka affärs- och AFH-erbjudanden med privata märken tack vare Kӧrbers Perini MyLine och deras service.

Sunset Converting Corp är den främsta AFH-leverantören av mjukpappersomvandling för återförsäljare i Kanada och USA. Företagets branscherfarenhet och engagemang för innovation ledde till byggandet av ett nytt bruk i Quebec för att bättre betjäna dessa marknader.

Expansionen 2020 gav också en möjlighet att installera två Perini MyLine på Sunset-produktionsgolvet.

Hålla rent och automatiserat

- Automation är i vårt DNA," sa Sunset Converting vice vd och partner Mathieu Laferriere.

- Vårt mål för bruket var att hålla saker rena, automatiserade, välgjorda och funktionella. Kӧrber var ett naturligt val.

Samarbetet med Kӧrber ledde också till Sunset innovation. De avancerade teknologierna och kapaciteterna gjorde det möjligt för leverantören att köra toapapper och kökshanddukar, produkter som tidigare inte var tillgängliga för AFH:s egna märkesvaror.

- Flexibiliteten hos Perini MyLine är fantastisk. Maskinen gör precis vad den säger att den kan göra i specifikationerna, och mer, kommenterade Laferriere.

Vattenlaminering från första hand

- Vi fortsatte att köpa utrustning när pandemin gjorde det svårt. Perini MyLine var lättillgänglig, vilket var nyckeln. Dessutom kunde Kӧrber visa det för oss i deras anläggning i Italien. Att se MyLine i aktion och uppleva den utmärkta produktkvaliteten och funktioner som AquaBond vattenlaminering från första hand bekräftade vad vi behövde veta. Plus det legendariska ryktet för Perini-konverteringstekniken från Kӧrber gav oss förtroende för vårt köp.

Men att få konkurrensfördelar med nya produktintroduktioner är bara början på fördelarna Sunset får av Perini MyLine.

Laferriere ser utrustningens användarvänlighet och enkelhet i underhållet som grunden för denna framgång.

Produktionsmångsidighet och strömlinjeformade processer

Liksom majoriteten av företag inom olika branscher kämpar Sunset med att fylla gapet av kvalificerad arbetskraft.

- MyLine hjälper oss att stärka mindre erfarna teammedlemmar. De har rätt automatisering, produktionsmångsidighet och strömlinjeformade processer för att uppnå sina mål, säger Laferriere.

- Våra medarbetare kan vara stolta över sina insatser. I sin tur kan Sunset betjäna marknaden väl och effektivt tillhandahålla högkvalitativa private label AFH-produkter till våra kunder.

Service är en högsta prioritet för Sunset, både när det gäller att tillhandahålla den och ta emot den från deras nyckelleverantörsrelationer.

- Kӧrber överensstämmer med Sunset-filosofin att alltid vara transparent och proaktiv med kunderna", förklarade Laferriere.

Kunskapen återspeglar företagets engagemang

- Det är viktigt för oss att leva det löftet, och vi skulle inte kunna göra det utan leverantörer som är på samma sida. Kontorchef Matt Kowalskis professionalism och kunskap återspeglar Kӧrbers engagemang för sina kunders framgång före, under och efter försäljningen.

Från Perini MyLines mångsidighet till Kӧrber-servicepålitlighet, Sunset Converting Corp värdesätter alla aspekter av Kӧrber-lösningar.

- När man mår bra av att göra en affär, validerar det samtidigt ditt affärsbeslut, avslutade Laferriere.

- Perini MyLine och vårt förtroende för hela Kӧrber-teamet fortsätter att bevisa att Sunset gjorde rätt val.