Leman öppnar ett nytt kontor i Kina

Leman Group satsar på Peking. Företagsgruppen är en ledande skandinavisk leverantörer när det gäller design och implementering av kundspecifika logistiklösningar. Foto: Leman Group

De mer än 60 nya kinesiska Leman-anställda har hunnit vara på plats i Kina endast en kort tid innan de får sällskap av en ny grupp kollegor.

I april tillkännagav Leman Group planer på att öppna fem kontor i Kina, men det globala transport- och logistikföretaget expanderar redan med ett nytt kontor.

Leman berättade nyligen i ett pressmeddelande, att kontoret, som öppnades den 12 maj, ligger i Peking.

- Vi har fått ett oerhört bra svar efter att vi planterade Leman-flaggan i Kina och därmed på en helt ny kontinent. Vi visste mycket väl att det fanns en stor affärspotential gömd där och att man bör expandera till detta land på grund av dess stora betydelse för världshandeln.

- Intresset för våra tjänster har dock ökat i en sådan utsträckning att vi nu måste öppna ett annat kontor för att kunna hålla jämna steg med efterfrågan, säger Thomas Krøyer, koncernchef på Leman.

Leman är en ledande skandinavisk leverantörer när det gäller design och implementering av kundspecifika logistiklösningar.

Med företagets strategiskt placerade lager och de senaste WMS-systemen garanteras, enligt företagsledningen,  kunderna "ett effektivt varuflöde till konkurrenskraftiga priser."