Coor tar FM-uppdrag av Kraftringen Energi

Uppdraget beräknas omsätta 10 miljoner kronor. Foto: Anna Jingrot
Uppdraget beräknas omsätta 10 miljoner kronor. Foto: Anna Jingrot

Coor har tecknat nytt samarbetsavtal från maj med Kraftringen Energi gällande leverans av lokalvård till nio av Kraftringens anläggningar i Skåne, i juni byggs leveransen ut med fastighetstjänster.

Kraftringen är ett energibolag som ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Bolaget är baserat i Skåne men har även verksamhet på andra platser i södra Sverige. Coors uppdrag är primärt att leverera lokalvård och fastighetsservice till nio objekt i Lund, Lomma och Eslöv. Uppdraget beräknas omsätta 10 miljoner kronor på årsbasis och har stora möjligheter att växa med optionstjänster och ytterligare orter i Småland, Göteborgs- och Skaraområdet. Avtalet är på tre år med möjlighet till fyra års förlängning. Coor anställer fyra personer för uppdraget.

– Det här är ett nytt och spännande uppdrag för Coor. Att Coor växer i södra Sverige ger oss volym och kapacitet att leverera till ännu fler kunder och jag ser fram emot ett långt samarbete med Kraftringen, kommenterar AnnaCarin Grandin, vd Coor Sverige.