Parans tar miljonorder i Indien

Orderbeloppet är signifikant för Parans. Foto: Unsplash

Parans har genom ett indiskt välrenommerat bolag som projektleder, konsulterar och levererar innovativa hållbara produkter till slutkunder inom både den privata såväl som den offentliga sektorn i Indien, idag erhållit en order på Paranssystem. Slutkunden är ett energibolag som uppför en ny kontorsbyggnad som sitt huvudkontor i en större indisk stad. Systemen skall levereras redan under slutet av Q4 i år.

Parans väljer att offentliggöra denna information redan idag eftersom orderbeloppet är signifikant för Parans. Parans räknar med att kunna offentliggöra mer detaljer kring affären så som namn på kunden samt samarbetspartnern, inom de närmsta veckorna.

– Vi är verkligen glada att ha fått denna order från vår samarbetspartner, säger Fredrik Johansson, Senior VP Sales & Marketing på Parans. Vi har flera pågående projekt tillsammans med dem och då detta projekt, som initierades i somras redan omvandlats till konkret order ser vi som ett mycket positivt tecken för kommande projekt och potentialen för den indiska marknaden.