Fasadgruppen förvärvar 100 procent av aktierna i Ume fasad

Martin Jacobsson, Andreas Bendrik, Jörgen Jakobsson, Mikael Karlsson och Claes Rosenqvist. Foto: Fasadgruppen

Ume fasad har gått med i Fasadgruppen och koncernen stärker därmed sin geografiska position i norra Sverige. Huvudsakliga tjänster är murnings- och putsarbeten samt olika typer av renoveringar. Det geografiska upptagningsområdet är Norrland.

Idag drivs företaget av Jörgen Jakobsson och ledningen i bolaget kommer att vara kvar och verka inom Fasadgruppen och fortsatt driva och utveckla verksamheten med samma engagemang som tidigare.

– Med Ume fasad breddar Fasadgruppen sitt erbjudande geografiskt och tar ett kliv norrut och stärker sin marknadsposition i Norrland. Efterfrågan efter skickliga hantverkare är stor och det är ett bolag som besitter gedigen erfarenhet i branschen, säger Pål Warolin, vd för Fasadgruppen. 

Fasadgruppen förvärvar 100 procent av aktierna i Ume fasad. Genom förvärvet stärker Fasadgruppen sin marknadsposition i Västerbotten och Norrland.

– Vi är ett företag med duktiga hantverkare med gedigen erfarenhet och jag är väldigt förväntansfull och ser fram emot att ingå i en koncern med många bolag inom samma verksamhetsområde. Jag är övertygad om att även vi som firma kommer att kunna tillföra viktiga bitar till helheten och övriga bolag i koncernen, säger Jörgen Jakobsson, ccd Ume fasad.