Swedish Agro Machinery i nya verkstadslokaler i Skurup

Foto: Swedish Agro

Nya och fräscha lokaler med all utrustning

Nu har Swedish Agro Machinery flyttat in i nya verkstadslokaler på Södra Industrigatan i Skurup och redan servas den första tröskan i den nya verkstaden.

– Dessa nya och fräscha lokaler med all utrustning underlättar arbetet för oss enormt. Exempelvis har vi redan över 60 tröskor bokade för vinterservice, säger Philip Clausen som är verkstadschef i Skurup.

Den nya verkstaden består av åtta verkstadsplatser, smedja och tvätthall och är på cirka 900 kvadratmeter. Verkstaden har högt i tak och är ljus och fräsch. Tillsammans med bra ventilation blir det en väldigt behaglig arbetsmiljö för företagets servicetekniker.

– Här har vi allt vi kan tänkas behöva för att serva våra kunders maskiner. Med vår stora travers kan vi lätt lyfta ur en hytt eller motor från maskinerna. Vi har byggt en smedja där vi kan svetsa ifred och även lagt skenor i golvet så att vi kan rikta krokiga delar, säger Philip Clausen.

Här ska alla typer av maskiner gå in utan problem. Fördelen med verkstadsportar på båda sidor är också att maskinerna går att köra ut direkt istället för att backa.

– Det är skönt att vi kan stå inomhus i tvätthallen och tvätta maskiner. En annan fördel är den stora gårdsplanen vi har där vi kan testa att maskinerna verkligen går som de ska, säger servicemekaniker Per Olivius Gistorp.