Invisio tar order av US Security Force Brigades

Foto: Invisio

Säljer intercom-utrustning till Amerikanska armén

Invisio har fått en annan order för kommunikationsutrustning från US Army's Security Force Assistance Brigades, SFAB. Ordern värderas cirka 20 miljoner kronor och är den tredje på varandra följande ordern från samma kund på kort tid. Leveranserna kommer att äga rum under andra halvåret 2018.

Ordern är en viktig referens i moderniseringen av kommunikationsutrustning som pågår globalt inom försvar och säkerhet. Invisios system tar upp initiativet genom att säkerställa ett gott hörselskydd samtidigt som användaren kan kommunicera med bevarad situationsmedvetenhet i extrema miljöer.

Det är enastående att se US Army utrusta ytterligare SFABs med våra kommunikationssystem. Det visar att de har förtroende för oss och att våra system uppfyller användarnas kommunikationsbehov i missionskritiska miljöer. För militära och säkerhetsstyrkor hörs, kommunikation och situationsmedvetenhet spelar en avgörande roll för säkerhet och operativ kapacitet , säger Lars Højgård Hansen, vd för Invisio.

I december 2017 meddelade INVISIO två order av totalt ordervärde på cirka 30 miljoner kronor från samma kund. Alla beställningar omfattar kommunikationssystem med styrenheter och headset för användning med radio.