Upphandlingsdagarna - Sveriges största konsumtionskonferens

Foto: Easyfairs

Upphandlingsdagarna, 31 januari till 1 februari på Kistamässan

Laddad med 55 talare, 36 sessioner och 3 workshops är det nu dags för den årets upplaga av Upphandlingsdagarna, 31 januari till 1 februari på Kistamässan. Upphandlingsdagarna är Sveriges största årliga konferens och mötesplats för dig som berörs av och vill utvecklas inom svensk och europeisk offentlig upphandling. Här möts den offentliga sektorn och det privata näringslivet för att utbyta erfarenheter, kunskap och för att göra affärer.

Bland andra kommer Civilminister Ardalan Shekarabi kommer för att tala om hur lång man kommit med den nationella upphandlingsstrategin samt vad regeringen anser behöver göras för att komma vidare. Europaparlamentarikern Gunnar Hökmark att berätta om sina erfarenheter från sin tid i Europaparlamentet.

40 ledande utställare kommer att finns på plats på mässan. Det är leverantörer av produkter och tjänster som redan idag har eller vill ha samarbeten med offentlig sektor. Mitt i hallen finns Loungen, en mötesplats för diskussion och erfarenhetsutbyte, där du kan möta kollegor från hela landet och nätverka. Den första dagen avslutas med en festlig bankett, en välkänd branschträff där underhållning och lättsamt umgänge ingår.