Expanderar verksamheten i Jönköping

Foto: Combitech

Combitech växer till 100 medarbetare

Teknikkonsultföretaget Combitech fortsätter att växa i Jönköping och planerar att vara över 100 medarbetare inom en snar framtid. Ett nytt kontor på Östra Storgatan 3 kommer att göra tillväxten möjlig och även öppna upp för Combitech att ta på sig fler och större projekt. Bland annat ser företaget en stor efterfrågan på tjänster inom digitaliseringsområdet.

På det tidigare kontoret satt många i avskilda kontorsrum, vilket var något Combitech ville förändra. Det nya kontoret är aktivitetsbaserat och består av öppna ytor där alla sitter tillsammans på samma våningsplan.

– Att ställa om verksamheten till att arbeta aktivitetsbaserat erbjuder en större flexibilitet eftersom vi kan anpassa hur vi nyttjar ytorna efter de olika projekt vi arbetar med. Det öppna kontorslandskapet underlättar även samarbetet mellan medarbetare och bidrar till en ökad social sammanhållning. Även ledning och chefer sitter i de öppna ytorna vilket gör att också de blir mer lättillgängliga. Vi har redan fått bra respons från de anställda som tycker om det nya upplägget, vilket såklart känns jättekul, fortsätter Niklas Hedlund.