One Nordic tar drift och underhållskontrakt

Foto: One Nordic

Skriver avtal med Ellevio värt en halv miljard

One Nordic har tagit ett femårsavtale avseende drift och underhåll samt mindre om- och tillbyggnationer av Ellevios elnät och nätstationer i Värmland, Skaraborg och Bergslagen − värt över en halv miljard kronor.

– Vi är väldigt glada över att ha fått förtroendet från Ellevio, som är en viktig kund för oss. Avtalet har ett värde på över en halv miljard kronor och löper över 5 år. Det ger oss en solid grund i regionen som vi kommer att bygga vidare på”, säger Carl Norelid, Regionchef på One Nordic.

– One Nordic är sedan många år tillbaka en betydande leverantör till oss. De är en engagerad leverantör med stor teknisk kompetens, erfarenhet och god leveransförmåga samtidigt som de arbetar strukturerat med säkerhet vilket är mycket viktigt för oss. I avtalet ingår även felavhjälpning med beredskap 24/7. Vårt mål är att våra kunder i regionen ska känna sig trygga med att oplanerade strömavbrott samt driftstörande fel och brister snabbt åtgärdas. Med One Nordic som leverantör litar vi på att vi kan uppnå det målet, säger Jan-Olov Olsson, kontraktsansvarig på Ellevio.