Absolent startar nytt bolag i Hong Kong

Absolent öppnar nytt kontor i Hong Kong. Foto: Absolent

Absolent Groups dotterbolag Absolent startar ett nytt bolag i Hong Kong, Absolent Hong Kong Limited, som kommer att fungera som bas för försäljning i Hong Kong, södra Kina och Taiwan. Det kommer också att vara center för sälj-support och affärsutveckling för hela APAC.

Absolent öppnat ett nytt kontor i Hong Kong för att kunna bearbeta den snabbt växande industriella marknaden i södra Kina och Taiwan. Pärlflods-deltat är ett av världens mest dynamiska industriområden och det är nu rätt tid att fokusera mer i regionen. Säljaktiviteterna kommer att integreras i planeringen för Kina.

– Södra Kina, inklusive Taiwan, är en mycket intressant industriell region. Med vårt nya kontor kan vi nu vara mycket närmare våra potentiella nya kunder och tillhandahålla mycket bra service och support även här, säger Andreas Johansson.
Hong Kong kontoret kommer även att tillhandahålla teknisk sälj-support till hela APAC och supporta distributörer i APAC.

– Vi ser en ökad medvetenhet kring luftföroreningar och luftrening i hela APAC, och nu kan vi supporta våra asiatiska distributörer ännu bättre i denna trend i många snabb-växande ekonomier i Asien, säger Andreas Johansson.

Absolent har etablerat sig som leverantör av filter för oljedimma, oljerök och stoft. Företaget är en del av Absolent Group, noterat på Nasdaq Stockholm.